100-procent-aandacht

  100% Aandacht

  Ontspanning is het toverwoord waar alles om draait. Als u iets wilt ondernemen, gaat iedere activiteit het allerbeste, wanneer u volledig ontspannen bent. Dan ben je namelijk in staat om tot een goed prestatieniveau te komen. Ontspannen door gebruikmaking van de afbeelding “100% AANDACHT” is heel gemakkelijk.

  Ga met uw ogen naar de hoek van het werk, waar een goudkleurig plekje is te vinden. Hiervandaan volgt u met uw ogen de aansluitende grillige en goudkleurige weg tot u wederom bij een goudkleurig gebied aankomt. Doe de visuele wandeling in een rustig tempo. U doet er dan ongeveer 3 minuten over. Bij de eerste wegsplitsing houdt u de linkerweg aan, bij de tweede houdt u de rechterweg aan.

  Wilt u ontspannen? Denk dan tijdens uw tochtje aan niets. Helemaal niets! Tijdens de visuele wandeling ademt u rustig in en uit en probeert u iedere opkomende gedachte op een vriendelijke doch besliste wijze uit uw hoofd te krijgen.

  Wilt u zich concentreren? Richt uw aandacht op het onderwerp, waarop u zich wilt concentreren en ander intern gebabbel laat u volledig los!

  Gedurende de dag, afhankelijk natuurlijk van uw plannen, kunt u de afbeelding “100% AANDACHT” bekijken en gebruiken om tot de gewenste ‘mindsetting’ te komen.

  Doet u alles zo bewust en rustig mogelijk.

  facebook