Bestelinformatie

Al mijn objecten en wandreliëfs zijn te koop.
Het is voor mij lastig hier aan elk object een prijskaartje te hangen en ik vermoed dat u mijn objecten ook liever eerst in “levende lijve” wilt bekijken en/of bevoelen alvorens tot een eventuele aanschaf over te gaan.

Ik nodig u daarom van harte uit om mij een mail (hallo@kunstzinnigevoelobjecten.nl) te sturen, zodat we een afspraak kunnen maken om overleg te hebben. De kans op een wederzijdse aangename deal is dan groot.

Ravages

Een voorbeeld van zeer decoratieve wanddecoraties zijn mijn geliefde Ravages.
Dit zijn 14 werkjes van 20 x 20 cm, waarvan 4 in een lijst en passe-partout (totaal dan 34 x 34 cm).
Ze zijn allen zeer kleur- en voelrijk en geven iedereen een blij gevoel.
Een voorbeeld (plus een detail er uit) hieronder.
Klik op een afbeelding om deze in groot formaat te bekijken.

De prijs per Ravage bedraagt € 350,-, maar bij afname van meerdere Ravages kan zeker over kwantumkorting gepraat worden. Mail mij voor het maken van een afspraak.

Kunstdrukken

Als u liever een afbeelding van een van mijn objecten in een kunstafdruk van hoge kwaliteit, ingelijst achter glas, wilt aanschaffen, dan is er een uitstekende mogelijkheid gecreëerd. U koopt een giclée, vervaardigd door Re-art in Almere.

Bezoek vooral hun website om alles te weten te komen over de vervaardiging van een giclée. (www.re-art.com).
De prijs van dergelijke kunstdrukken wordt doelbewust laag gehouden om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden om een giclée aan te kunnen schaffen. De prijs is uiteraard afhankelijk van het formaat van het origineel, maar voor een object van 20 x 20 cm betaalt u € 69,90, inclusief verzendkosten en begeleidend certificaat.

Logo Re-art

Bestellen is heel gemakkelijk. Stuurt u een e-mail aan hallo@kunstzinnigevoelobjecten.nl en u ontvangt per mail een bevestiging van uw bestelling en verdere instructies.

facebook