Bestel een prachtige kunstdruk van “Moeder aller Lichtpunten” en Steun Make a Wish!

Welkom bij Kunstzinnige Voelobjecten, waar toegepaste kunst en compassie samenkomen. We zijn verheugd om je de mogelijkheid van kunstdrukken te kunnen aanbieden, met als hoogtepunt het fascinerende werk “Moeder aller Lichtpunten”. Deze kunstdrukken, vervaardigd door Re-Art, brengen de magie van dit kleurrijke werk bij jou thuis.

Make a Wish
Lichtpunten

Over “Moeder aller Lichtpunten”

  • Afmetingen: 30 x 30 cm (het origineel meet 130 x 130 cm)
  • Prijs: € 100,- per kunstdruk
  • Lichtpunt voor Kinderen:
    Bij elke aankoop doneren we € 30,- aan Stichting Make a Wish. Omdat elk kind het recht heeft op een “lichtpunt” in hun leven.

Dit kunstobject straalt kracht, schoonheid en hoop uit en wordt bovendien een erfstuk. Re-Art garandeert dat de kwaliteit van de kunstdruk 200 tot 300 jaar gelijk blijft.

Hoe jouw Aankoop een Verschil Maakt 

Door een kunstdruk van “Moeder aller Lichtpunten” te kopen, draag je niet alleen bij aan het toegankelijker maken van kunst voor slechtzienden en blinden, maar ook aan de dromen van kinderen die verlangen naar een helderder toekomst. We zijn er trots op € 30,- van elke verkoop te schenken aan Stichting Make a Wish, omdat we geloven dat alle kinderen recht hebben op een glimlach.

Als je een plekje geeft aan dit werk in je slaapkamer, weet je zeker, dat de komende dag weer meerdere lichtpunten voor je in petto heeft.

Bestellen is eenvoudig 

Stuur een mailtje aan hallo@kunstzinnigevoelobjecten.nl om je kunstdruk te bestellen en een positieve impact te maken op de wereld. We zullen dan met je afstemmen of je de kunstdruk al dan niet ingelijst (uiteraard tegen een meerprijs) wilt ontvangen. We laten je precies weten welke kosten jouw wensen met zich meebrengen, als die afwijken van een kunstdruk van 30 x 30 cm. Laten we samen kunst en compassie verspreiden!

Samen maken we dromen waar.

Heb je vragen of speciale verzoeken? Neem gerust contact met ons op via hallo@kunstzinnigevoelobjecten.nl en we helpen je graag verder.
Dank je wel voor je steun aan kunst en aan Stichting Make a Wish. Samen kunnen we licht brengen in het leven van kinderen.

Overige mogelijkheden

Al mijn objecten en wandreliëfs zijn te koop.
Het is voor mij lastig hier aan elk object een prijskaartje te hangen en ik vermoed dat je mijn objecten ook liever eerst in “levende lijve” wilt bekijken en/of bevoelen alvorens tot een eventuele aanschaf over te gaan.

Ik nodig je daarom van harte uit om mij een mail (hallo@kunstzinnigevoelobjecten.nl) te sturen, zodat we een afspraak kunnen maken om overleg te hebben. De kans op een wederzijdse aangename deal is dan groot.
Daarnaast is het mogelijk om van alle mijn objecten kunstdrukken te laten vervaardigen. Geef je wensen te kennen via hallo@kunstzinnigevoelobjecten.nl en we reageren snel.


Scroll naar boven